Na zes maanden intense voorbereiding en veel studiewerk vooraf, starten we met -eigenlijk- 2 gloednieuwe zenders, ze vervangen de huidige MENT TV.

MENTpop (Telenet, Orange, Proximus, TV-Vlaanderen) en MENT55 (lees: ‘ment vijf vijf’) (Telenet, Orange)

Vanaf vandaag / morgen hoor je ook radiospots op ondermeer Nostalgie en Nostalgie+, op een aantal mooie regionale radio’s en TV-spots op zowat alle Vlaamse themazenders en natuurlijk bij de huidige MENT TV.

Het worden écht 2 gloednieuwe producten: eigen profiel, volledig eigen vormgeving, audiobranding… super toffe jingles trouwens.

We spelen met de popzender in op de veranderingen in de Vlaamse/Nederlandse muziekwereld… én maken een tweede product dat heel erg zal gesmaakt worden door wie 45/50/55/60.. is.

We zeggen al te veel, later meer details.

Op 30 april zie je ze in de loop van de dag verschijnen op je televisie.

Eentje starten we officieel op 1 mei op de middag en het andere kanaal zie je ook dan al, maar wordt op 5/5 (5 mei dus) om 5 over 5 officieel opgestart. We doen dat twee keer met heel bekende mensen.

En de presentatoren? Ga je iemand moeten missen? Nee hoor, iedereen vindt z’n plekje in de komende maanden op 1 of de beide zenders én er komen een paar opvallend toffe nieuwe gezichten bij.

Hou je TV in de gaten de komende weken !

We zijn trots om met heel veel mensen te mogen werken aan iets wat zo mooi kan worden en heel veel mensen gaan van genieten.