Al enkele maanden verovert Metejoor alle podia in Vlaanderen én Nederland met zijn theatertour. Met nog vier shows op de planning zit de voorjaarstour er bijna op. De zomer zit goed gevuld met optredens, in november staat er een najaarstour gepland in Nederland én het Sportpaleis komt er nog aan in 2025. En dat allemaal met een nieuwe single op zak. Op woensdag 1 mei brengt de populaire artiest namelijk ‘Groot’ uit. Het nummer was al te horen op zijn laatste album ‘Joris’, maar voor de single-release stak Metejoor het in een nieuw, fris jasje.

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Die is voor iedereen beschikbaar op woensdag 1 mei om 17.00 uur op YouTube. De videoclip bevat sfeerbeelden van tijdens de optredens van Metejoor, waar hij het nummer ‘Groot’ live brengt.

De nieuwe single ‘Groot’ prijkt ook op de limited edition van ‘Joris’.

Het fysieke product komt op vrijdag 10 mei uit en bevat de CD van ‘Joris’ mét ‘Groot’ als nieuwe bonus track en de DVD van de Sportpaleis-show. Ideaal voor wie het concert wil herbeleven én de songs van ‘Joris’ wil meebrullen.

perscommunicatie: CNR Records – 1 mei 2024