Hannah Mae:

“Ik ben voor ‘Wat Wil Je Van Mij’ met de Vlaamse zanger Metejoor veel in België geweest. Zo heb ik Maksim ontmoet. Toen ik ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ schreef en er de vraag opkwam of het misschien een duet moest worden, kwam de naam van Maksim al snel naar boven.

In songwriting vind ik het heel belangrijk dat je echt een klik met iemand hebt, dus zijn we een tijdje later samen de studio in gedoken. Dit bleek al snel helemaal goed te zitten.”

Maksim:

“Ook ik kende Hannah al, ben grote fan van haar dus toen ze me het idee van ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ liet horen was ik helemaal verkocht. Onze stemmen passen ook erg goed bij elkaar, soms lijken ze zelfs op elkaar in deze song.”

Over Hannah Mae

Hannah Mae brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies volgden, waarna Hannah besloot over te stappen op Nederlandstalig. Haar track ‘Wat Wil Je Van Mij’ samen met de Vlaamse zanger Metejoor werd een gigantische hit in Nederland én België. Ook met haar solosingle ‘Waterdicht’ bestormde ze de afgelopen maanden de top van de Nederlandse hitlijsten.

Over Maksim
Maksim is in België bekend als acteur, presentator én natuurlijk zanger. Zijn singles ‘Zonder Mij’ en ‘Onder Invloed’ bereikten in Vlaanderen beide de gouden status en zijn meest recente single ‘Dat Hadden Wij Moeten zijn’ samen met Emma Heesters piekte zelfs op #8 in de Vlaamse Charts. Maksim is een graag geziene gast op Belgische radio en TV.

perscommunicatie: Universal Music – 23 mei 2024