Vandaagvrijdag 7 juni, komen Cleymans & Van Geel met een nieuwe single om de zomer mee in te zetten: ‘Morgen Beter’. Het is eveneens de titeltrack van hun laatste album, dat meteen op nummer 1 stond in de Ultratop Albums Top 200.

Het nummer is een cover van de Franse singer-songwriter Bruno Caliciuri en is op het lijf van de mannen geschreven. Jelle Cleymans schreef er samen met Geert Vanloffelt een nieuwe, Nederlandstalige tekst op. De song draagt een positieve boodschap: wat er ook tegenslaat, morgen is een nieuwe dag, blijf erin geloven.


Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Die zal live beelden bevatten van tijdens de theatertour van Cleymans & Van Geel.

Cleymans & Van Geel speelden de voorbije maanden een uitverkochte theatertour met hun nieuwe album ‘Morgen Beter’. Het gelijknamige nummer viel daarbij enorm in de smaak en werd na elk optreden luidkeels gescandeerd. Hun theatertour sluiten ze af met een knal op zaterdag 7 september in De Roma in Antwerpen. Op zaterdag 29 juni starten Jelle Cleymans en Jonas Van Geel met hun zomertour doorheen Vlaanderen.

perscommunicatie: CNR – 7 juni 2024