Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek is een jubileum editie.

Uit elke van de 9 voorafgaande seizoenen komt er opnieuw één artiest terug die een week lang het beste van zichzelf geeft door het repertoire van zijn collega’s op geheel eigen wijze te interpreteren.

Zal Regi opnieuw de grootste Vlaamse hit ooit scoren zoals hij dat al deed met ‘Kom wat Dichterbij? Tilt Stan Van Samang eens te meer zijn carrière naar Sportpaleis niveau zoals het geval was met ‘Een Ster’ uit het eerste seizoen van het programma. Hoe klinkt K3 in een 18+ versie, zorgt Clouseau weer voor ‘vuurwerk’ ? Hoe klinkt de hemelse stem van Jasper Steverlinck als hij het repertoire van Suzan & Freek aanpakt en kan Tourist Le MC werkelijk elke song tot een literaire parel omtoveren?

Deze en alle andere vragen worden beantwoord op deze dubbel CD met telkens 3 tracks uit het tiende seizoen van het druk bekeken Liefde voor Muziek. Deze artiesten geven opnieuw het beste van zichtzelf: Clouseau, Regi, K3, Suzan & Freek, Jasper Steverlinck, Johannes Genard, Stan van Samang, Laura Tesoro & Tourist Le MC.