Pauline was de voorbije weken een aantal keer te zien naast de zijde van Regi in het populaire televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’. Daar toonde ze opnieuw haar kunnen en kon iedereen genieten van haar herkenbare stem en adembenemende looks. Dat parcours zet de jonge, straffe zangeres nu verder met haar nieuwe single Energie’, die vandaagvrijdag 24 mei, uitkomt. Pauline houdt met deze song vast aan het pop-dance genre waarin ze met haar unieke stemgeluid iedereen omver blaast.

Haar eerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’ stond meerdere weken op nummer 1 in de Ultratop Vlaamse Top 30, eindigde in de zomer van 2022 op nummer 1 in het populaire televisieprogramma ‘Tien Om Te Zien’ en telt intussen bijna 5 miljoen streams.

Om tot dit punt in haar solocarrière te raken heeft Pauline al wat verwezenlijkt. De Lommelse maakte haar grote droom waar door het eerste seizoen van ‘Regi Academy’ te winnen, dook met Regi de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’, en schitterde naast op talloze podia in Vlaanderen ook al meermaals in het grootse Sportpaleis. Afgelopen zomer was Pauline de meest geboekte artieste van Vlaanderen en ook deze zomer is ze op verschillende podia in Vlaanderen terug te vinden.

perscommunicatie: CNR records – 24 mei 2024