Dubbel leuk nieuws voor de fans van de populaire telenovelle ‘Milo’.

Niet alleen bereikt ‘Milo’ vanavond, vrijdag 21 juni, om 20.05 uur een spannende ontknoping in de seizoensfinale bij VTM, vanaf vandaag is ook het album met alle muziek uit het eerste seizoen uit.

Het album is te verkrijgen op CD en digitaal te beluisteren via de verschillende muziekplatformen. In aanloop naar het album werden al enkele singles uit de telenovelle uitgebracht. Zo kon iedereen ‘Ik Sta Altijd Voor Je Klaar’ – de begingeneriek -, ‘Mezelf Verlies’, ‘Radar’, ‘Bye Bye’ en ‘’ al beluisteren.

Morgen, zaterdag 22 juni, starten No Direction en Liam van ‘Milo’ met hun zomertour. Samen staan ze op verschillende podia in Vlaanderen en brengen ze de muziek uit het eerste seizoen van de telenovelle. Zo zullen ze onder andere te zien zijn op Pennenzakkenrock, Genk On Stage, Moen Feest en Rijversfestival.

‘Milo’ zette dit eerste seizoen de sterke telenovelle-traditie van VTM voort met mooie scores op alle gebied: met een marktaandeel van gemiddeld 49% op de jongere doelgroep 15-24 zorgde de telenovelle het voorbije jaar voor een monsterscore, en ook op VVA 18-54 scoort de reeks sterk met 33%.

‘Milo’, goed voor een gemiddelde van 435.000 kijkers per aflevering, is ook op VTM GO een toptitel: met 13,3 miljoen views sinds de start van het programma (inclusief VTM GO+), doet enkel Familie het beter.

perscommunicatie: CNR records – 21 juni 2024